SRPKINJA ZATRUDNELA SA 17, PA JOJ SVEKRVA POSTAVILA NAJGORI ULTIMATUM: Ono što je NJEN SIN uradio, UKOPALO JU JE
Ginekolog, ilustracija, Foto: MasterVideo / Alamy / Alamy / Profimedia

požalila se

SRPKINJA ZATRUDNELA SA 17, PA JOJ SVEKRVA POSTAVILA NAJGORI ULTIMATUM: Ono što je NJEN SIN uradio, UKOPALO JU JE

Početkom januara saznaje da je ponovo trudna i to je bio šok za sve njih s obzirom na to da su u tom trenutku imali bebu od dva i po meseca.

Objavljeno:

Devojka iz Srbije zatrudnela je sa tek navršenih 17 godina. Na odobrenje porodice i prijatelja nije naišla, a sveakr i svekrva njenog tri godina starijeg verenika bili su odlučni da bi trebalo uraditi abortus, jer su oboje previše mladi da budu roditelji.

Ova Srpkinja svoje iskustvo maloletničke trudnoće odlučila je da podeli na društvenim mrežama, pa smo na njenom TikTok profilu uz pisane reči mogli da vidimo i fotografije tokom trudnoće, kriznih trenutaka u bolnici, prelepih uspomena i veridbe, ali i ćerkice, koju je, ipak, donela na svet. Iako se epilog čini srećnim odmah na početku, nažalost tu nije bio kraj njenim životnim i porodičnim turbulencijama. Najtraumatičnije iskustvo sačekalo ju je kada je nedavno saznala da je ponovo trudna.

Veridba, pa trudnoća

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

"Sa 17 godina verila sam se na odmoru. Bila sam sa dečkom sa kojim sam u vezi bila samo godinu dana. Mesec dana nakon veridbe saznajem da sam trudna i da čekamo bebu sa mojih 17 godina! Ubrzo rkeće osuđivanje od strane porodice, prijatelja, poznanika. Ljudi su osuđivali moju odluku da iznesem trudnoću sa samo 17 godina i stalno sam slušala priče da abortiram dok još mogu. U 4. mesecu trudnoće dobijam ponudu od svekra i svekrve da odem u inostranstvo i abortiram, a to će mi sve oni platiti jer ne žele da njihov sin od 20 godina ima dete sa maloletnom ženom", započela je svoju ispovest devojka iz naše zemlje.

Dalje je objasnila kako su reagovali ona i bebin otac, a njen verenik.

"Naravno da on i ja odbijamo ponudu njegovih roditelja i odlučujemo da trudnoću iznesem do kraja, verujući da nas u tome ništa neće ometi. U 5. mesecu saznajemo da čekamo devojčicu, koju ćemo voleti najviše na svetu uprkos neslaganjima porodica. Tako 23.10.2023. u 22:58 ma svet donosim devojčicu kojoj dajem ime Nika, a 4.11. konačno punim 18 godina. Brak sa najvoljenijom osobom na svetu, kojoj sam podarila dete, sklopila sam 30.11.2023. godine", pohvalila se.

Druga trudnoća posle dva i po meseca

Trudnica, Trudnoća
foto: Sam Edwards / Hoxton / Profimedia

Početkom januara saznaje da je ponovo trudna i to je bio šok za sve njih s obzirom na to da su u tom trenutku imali bebu od dva i po meseca.

"Naravno da me ništa nije nateralo na abortus io da sam odlučila da iznesem i drugu trudnoću jer - šta je lepše od majčinstva? Nažalost, zbog jako rizične trudnoće završila sam u inostranstvu na operaciji materice, gde mi je doktorka saopštila da su šanse da operacija uspe veoma male. Nakon dva sata operacije rekli su mi da je beba preminula i da će doći još jedan doktor, koji će očistiti ostatke tela koji su u mom stomaku. Ipak, drugi doktor je tada ustanovio da nema potrebe da me očiste jer bebino srce i dalje rade iznevši mogućnost da me spase uz još jednu operaciju, na koju pristajem samo da bih donela na svet svog anđela", setila se u ispovesti na TikToku.

"Srećna sam što nisam odustala ni od jedne trudnoće"

U 4. mesecu stižu lepe vesti i mladi roditelji saznaju da čekaju dečaka i da će Nika dobiti brata.

"Sada jedva čekamo da se upoznamo i da dođe na ovaj svet. Srećna sam što nisam odustala ni od prve, ni od druge trudnoće, jer nema ništa lepše nego biti mama - a kamoli mlada mama. Upamtite, to vam je najveći dar", poručila je ona na kraju.

00:13

Beba lici na tatu

(Espreso/Blic žena/Viktor Veličović/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.